3 gratis råd: Fjern hudorme uden at bruge penge


Først og fremmest skal det lige nævnes, at det er en god metode, men man vil selvfølgelig opleve bedre resultater med produkter, der er lavet specifikt til dette formål. Derudover er der ingen måde at fjerne alle hudorme med det samme på. Det tager noget tid.

1. Damp dit ansigt én gang om ugen

Dette er faktisk et gammelt husråd, men det er meget effektivt. Du tager en gryde eller en skål og fylder denne med dampende vand. Derefter placerer du dit ansigt over det dampende vand. For den bedste effekt skal du dække hovedet med et håndklæde for at holde dampen inde. Alternativ kan du bruge en ansigtsdamper. Herefter kan du eventuelt presse hudormene ud ved hjælp af et specielt værktøj.

2. Løsn op for hudorme med et dampet omslag

Du damper et håndklæde eller lignende over varmt vand. Herefter lægger du dette håndklæde på dit ansigt i 10-25 minutter – og dette skal du helst gøre hver eneste aften. De døde hudceller og andet bliver herefter opløst. Sørg for, at håndklædet er rent.

3. Vask dit ansigt morgen og aften

Dette kan ske ved at bruge normal sæbe eller lignende og tage det på ansigtet og skrubbet let med fingrene. Dette er helt gratis, fordi du har allerede sæbe derhjemme. Skal det være ekstra effektivt, kan du bruge en elektrisk porerenser.

Vi har også skrevet en artikel hvor vi giver 7 gode råd til at fjerne dine hudorme hurtigt og effektivt.